ASIST PRO MOBILE este unul din cele mai noi și moderne service-uri auto din București, specializat în domeniul reparațiilor auto, axat pe mașinile din grupul VAG.

Pe langă activitatea de service, pentru a veni în întampinarea clienților care își doresc o masină rulată de încredere, am introdus și activitatea de testare, recomandare și comercializare de mașini rulate, unde încercăm să oferim cel mai bun raport calitate-preț.

De-a lungul timpului am reușit să oferim servicii de înaltă calitate clientilor, acest lucru datorându-se în mare măsura profesionalismului angajaților cât și dotarilor tehnice de ultima generație: aparate de masură și control, testere auto, aparat de încărcare a instalației de aer condiționat, stand pentru verificarea sistemului de frânare.

Având parteneriat cu marii importatori și distribuitori de piese auto atât din București cât și la nivel național, societatea noastra asigură piese auto originale sau after-market, pentru orice tip de autovehicul, la prețuri avantajoase.

nicolai-berntsen-19116-unsplash

Alege-ți viitoarea mașină în siguranță!

Descoperă masinile rulate din portofoliul nostru sau spune-ne ce mașină îți dorești.